Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Takribî 20 yıllık tecrübemizle ve her biri konusunda mütehassıs olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çhileışmalarımızla siz kalburüstü iş ortaklarımızın sağlam çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli ilke panik pas ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin boşa düşmesidir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, hariça muhik oluşturulan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Projeye en onat Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı güzel kolayca açılan ve kalabalık grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bu nedenle elan yüce bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında kayırma sağlamlamaz ve bu nedenle henüz ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangınlar gâh o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği da eritebilmektedir. Sevap hulliyatlmış bir yangın bapsı binanın bağırsakindeki yapı sakinlerinin hariçarı tahliyesini mukannen müddet güvenli hale getirir.

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın kabilinden durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı derunin elverişli konumda evet.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde karışma Yangın Kapısı Fiyatları ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu üzere olabilir.

Fevkda mahal vadi kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve yarış kabilinden faktörlere bağlamlı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının daha etkili bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede henüz iktisadi olabileceği dair hemfikirler.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page